Victoria . Vancouver                                                                     Studio  (778) 433-6504

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Black Round

KeyNexus - Interior Design & General Contractor

First Place 2018

Award winning design. New warehouse transformed into a funky tech office.

This innovative design has the casual comfort and finishes of home, while highlighting funky industrial elements in the space.  Reclaimed wood feature walls, local artisan feature wall in lounge, teak veneer office doors, distressed "wood" wide vinyl plank flooring add natural warmth throughout this office.  This space was designed to have room for growth, to be pet friendly as well as flexible for social activities.

The office features floor to ceiling glass in offices and boardroom to add openness and contemporary edge. The open kitchen has custom shelving, and wood/metal island.  The lounge area was located by the garage door allow for indoor/outdoor living,natural light and airflow to infuse the space. The custom art wall is a dramatic backdrop for the lounge and boardroom. (2017)

  • Corporate colors in staff lockers, painted feature walls, bathroom wallpapered walls, and carpet feature color.

  • Locally sourced live edge boardroom table

  • Ergonomic chairs and workstations.

  • 85% recycled composition carpet & low VOC paint

  • New low VOC and sun filtering roller shades on exterior windows

  • 85-90% of construction materials recycled.