Victoria . Vancouver                                                                     Studio  (778) 433-6504

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Black Round

Terapeak - Interior Design & General Contractor

 

 

Award winning design. 

 

This award winning design was based on unique design, function, creative use of space, compatibility with the environment, energy efficiency, effective use, and cost.

 

A vibrant, growing tech company was moving into their new 10,000 sq/ft office space. The client wanted a young, fun, intelligent and creative space, which would enhance the creative process central to this company’s profile.  Our design inspiration of “urban meets nature” runs throughout the office.  The design layout was for an open office concept with a central focal “pod” meeting room, numerous themed meeting rooms on the perimeter (comic / rain forest / vintage video games / earth and sky / tech) and casual “living room” style breakout areas throughout. We accessorized the office with objects, art, and materials designed to engage and stimulate the staff.  

 

As part of our own design challenge, we sought to use environmentally conscious products for as much of the project as possible; such as the customized “river rock” carpet and “text” carpet (with quotes and phrases from the aers staff) made from 85% post-consumer goods, bamboo wall paneling on the main feature wall and bamboo desk tops, polished concrete floors and a living plant sculpture.  (2012)